Päivityksiä, päivityksiä ja kuulumisia…….

Päivityksiä, päivityksiä ja kuulumisia…….

Huhheijjaa!

Edellisistä kuulumisista on kulunut yli vuosi, ja nekin tapahtuivat vanhojen kotisivujen alle. Nyt on uudet simppelimmät kotisivut käytössä, niiden kasaamisesta kuuluu suurensuuri KIITOS Markukselle -iso pohjatyö takana! Ja allekirjoittanut koittaa nyt pikkuhiljaa päivitellä ja saada ajantasalle näitä uusia kotisivuja….

Vuoden 2018 kuulumiset uupuvat kokonaan… Vuosi kului nopsaan, kesällä puuhailimme vähän kaikenlaista. Elli -berni korkkasi näyttelykehät, eikä yhtään pöllömmin! Vara-sertejä pari plakkarissa, laatuarvostelut linjaa ERI-EH. Muru kävi myös Joensuun ja Sawo Show’n kehissä, Murulla kanssa EH-ERI -linja. Russeli-erkkarissa -18 edustivat mm. Muru, Jalo, Nela, Hertta, Yumi ja Milo. Päivä oli helteinen ja varsin mukava, kiitos kehänlaitaseuran, joka oli erinomaista. Alla muutama kuva kesän-18 näyttelyistä:

 

Syyskuussa sitten suuntasimme porukan kanssa kohti Hausjärveä ja MH- luonnekuvausta. Helteisenä päivänä MH-kuvauksen suorittivat hyväksytysti Hilda-berni, Muru, veljekset Yuki ja Yumi ja Hertta. Oli taas mielenkiintoista seurata koirien reaktioita, jokainen toimi niin omalla tavallaan!

Joukkoomme liittyi kesällä -18 pieni topakka russelityttönen, Jack Lee Next Revolution ”Lily”. Lily on Milkan pentueesta toinen narttupentu, ja sijoituksessa minulta Tuijan ja Kimmon perheessä. Aika näyttää, miten topakaksi Lily kasvaa, ainakin äitinsä kopio se näyttää olevan! 🙂

 

Vuotta 2019 kuvaakin sitten sana vauvakupla. 🙂 Helmikuussa syntyi nimittäin pieni ”kenneltyttönen”, joka on varsin tehokkaasti ”täyttänyt” arkemme. Koirat ovat kaikki ottaneet pikkuneidin hienosti vastaan, ja neitokaisesta on aikas tehokas pippurinen pakkaus kasvamassa.

Elokuun alussa jouduimme jättämään hyvästit rakkaalle pappakoira- Mortille (W. Prinssi Hurmuri). Mortti täytti kesäkuussa 15 vuotta, ja pitkin kesää sen askel alkoi lyhentyä ja olemus väsyä. Oli aika päästää rakas ystävä autuaammille nummille, Mona-mamman luo. Mortti oli ensimmäinen oma kasvattini, Monan esikoinen. Mortti opetti suunnattomasti, ja toi iloa ja wauhtia päiviimme reippaalla olemuksellaan. Suru on suunnaton, ja ikävä päivittäistä -pappasen askeleet melkein kuuluvat lattiaa vasten, tai olemus vilahtaa silmäkulmassa. Mutta irti oli päästettävä ja pappakoira pääsi lepoon. <3 Kiitos Mortti kaikesta!

Wauhtitytön Prinssi Hurmuri ”Mortti” 15.06.2004 – 08.08.2019

 

Mutta, iloa ja odotusta on syksy toivon mukaan nyt täynnä! Nela (W. Lady Grinning Soul) on astutettu Zippolla, ja tällä viikolla tiineysultrassa oli mukava näkymä: ainakin 4 pentua kasvamassa. 🙂 Näin ollen pentuja toivottavasti syntyy syyskuun puolivälissä, ja sitten on taas pikkutassujen rapsetta luvassa. 🙂 Pentukyselyt ovat tervetulleita. Nelan pentueen pentublogi löytyy täältä.


Comments are closed.