Wild White’s Almost Superb (Muska)

Wild White’s Almost Superb (Muska)

Wild White’s Almost Superb (Muska)

FI19418/09 

S/Dob:. 01.02.2009

Rotu/Race: jackrussellinterrieri

Paino/Weight: 5-6kg

Korkeus/Height: 27cm

Väri/Colour: valkea ruskein merkein / white and tan

Karva/Coat: sileä /smooth

Terveys:/Health: saksipurenta, alhaalta puuttuu välihammas oikealta, selkä kuvattu (terve selkä), silmät terveet (7.10.10, 18.01.12, 04.09.12, 13.05.14, 10/17), polvet 0/0 (7.10.10, 24.07.12, 16.04.14) / Scissorbite, down right missing 1 inter-tooth, back x-rayed (healthy), eyes checked healthy, knees 0/0

EI kanna periytyvää linssiluksaatio-geeniä (testattu 24.07.12) /PLL clear

Jalostustarkastettu 19.3.2011

MH-luonnekuvaus suoritettu hyväksytysti 06.09.14 / MH-character description completed 06.09.14.

Kasvattaja/ Breeder: Heidi Laine, kennel Wild White’s

Omistaja/ Owner: Jenni Cramm

Sisarukset/ Siblings: Wild White’s Almost Famous ”Mindi”, Wild White’s Almost Adonis ”Pyry”

Muska KoiraNetissä /Pedigree

Muskan tuloksia/ Results

Jälkeläiset / Litter

 

Pienenpieni vesipeto, jonka mielestä kaikki -mitä tahansa tehdään- on aivan mahtavaa! Ei ole tilannetta, missä Muskan häntä ei heiluisi, ja täysillä ei oltaisi mukana. Muskan mielestä kaikki ovat aivan ihania, ja kaikkien kanssa pitäisi just nyt heti päästä leikkimään. Pennut, vanhemmat, kaikki on pusuteltava ja leikitettävä. Tiukan paikan tullen irokeesi nousee kyllä Muskalle selkään, ja käsiveskakin heilahtaa, mutta silloin sille on yleensä jo tarvettakin. Ihanan pieni iloinen ilopilleri, jossa on kyllä pieni osa puupäisyyttäkin, sellainen on Muska. Ei sen menoa voi katsoa kuin hymyssä suin.

Muska saapui huhtikuun 1. viikonloppuna 2009 ihastuttamaan meitä Nurmijärveltä. Tämä pieni Rinsessa on jo lyhyessä ajassa hurmannut kaikki tomeruudellaan ja reippaudellaan. Olipa paikka mikä tahansa tai kyseessä kuka tahansa, Muskan häntä heiluuu ja heiluuuu vaan, ja pusukone on valmiina! Muska näyttää myös perineensä äitinsä -hmm- ”mieltymyksen” veteen: räystäiden alaiset vesilammikot, Maxin isonvesikupit -sieltä Muska löytyi vähintään kerran päivässä, ja kesällähän ei parempaa tekemistä olekaan kuin uiminen ja sukeltelu ja vedessä leikkiminen!! Talviaikaan puolestaan ei mikään ole hauskempaa kuin lumihangessa sukeltelu -tämän Mukseli näyttää perineen Topi – isukiltaan.

Muskan emä on Töppötassun Nanna ”Kuura” ja isä Töppötassun Mainio ”Topi” -pariskunta, johon ihastuin aivan täydellisesti. Ja, kun kuulin, että Heidi on Kuuralle juuri Topia sulhoksi kaavaillut, ei paljoa tarvinnut miettiä -varasin Heidiltä narttupennun samantien! Ja kuin tilauksesta Kuuralle syntyikin sitten 2 narttupentua, joista toinen tuli sitten minulle. Muskan kanssa aiomme näyttelyissä pyörähtää, agilityyn tutustua ja kettuakin käymme moikkaamassa.

Heidille KIIITTOOOS tästä ihanasta pienestä Prinsessasta!!!