2004: Mona & Lalli (1 urospentu)

2004: Mona & Lalli (1 urospentu)

Monan 1. pentue

Monan ensimmäiset pennut syntyivät aamulla 15.6.2004. Isänä on Lalli (King Bassie’s Lover Boy). Mona synnytti 2 urospentua, joista se iso, ensimmäinen syntyi valitettavasti kuolleena. Synnytys oli hankala juuri siksi, kun tämä iso poika tuli ensimmäisenä. Päivystykseen lähdettiin sitten ajamaan, kun tämä jätti oli syntynyt, koska pelkona oli, että seuraavakin olisi yhtä iso. Noh, Mortti syntyi sitten matkalla Kuopioon autoon, ilman mitään ongelmia. Perillä eläinlääkärin tehtäväksi jäi sitten tarkistaa pennun ja Monan kunto, sekä varmistaa ultralla, että tuleeko sieltä vielä ketään -ei tullut. Synnytys oli minullekin ensimmäinen, ja ilman mukana olleen Marin apua ja tukea olisin varmaan ollut pulassa…Marille siis ISO kiitos mukana olosta!!!!

Tämä ainoa pentu sai sitten Monan koko huomion, ja muiden tietenkin myös! Silmät aukesivat ajallaan, ja pian tassuteltiinkin jo ulkona. Vieroituksen kanssa meinasi aluksi tulla harmaita hiuksia, kun pojalle maistui maito vähän liiankin hyvin… Mutta, sitten Mona eräänä päivänä päätti, että nyt vaihtuu ruokinta- muoto, ja niin rupesi jauheliha ukkelille kelpaamaan…Mona kyllä edelleen imetti, mutta aina vähemmän ja vähemmän. Niin se luonto hoitaa hommansa…

Pitkän harkinnan jälkeen päätin pitää pikku ukkelin lopulta sitten itselläni, vaikka useampi hyvä koti olisikin ollut tiedossa. Ja tein kyllä oikean valinnan. Mortin kehitystä on ollut – ja on edelleen- ilo seurata! Varsinainen mamman- poika on siitä kehittynyt, jonka Mona kyllä pitää tarkassa kurissa! Lisää tietoja Mortista löytyy Mortin omalta sivulta.

Pari kuvaa Lalli- isukista: