2012: Muska & Micci (1 urospentu)

2012: Muska & Micci (1 urospentu)

Muskan pentu /Muska’s puppy

Syntynyt 28.11.2012 /Born

Vanhemmat/Parents:

Wild White’s Almost Superb ”Muska” & Jackflash Walk of Fame ”Micci”

Wauhtitytön Almost MacGyver ”Milo”

Sukupuoli/Gender: uros/male

Väri & karva/ Colour & coat: valkoinen ruskein merkein, karhea/ White and tan, broken

Paino/Weight: n.5kg

Korkeus/Height: ??

Terveys/Health: Saksipurenta, molemmat kivekset laskeutuneet, BAER-testattu normaalisti kuulevaksi. Polvet 0/0, silmät terveet (2/15)/ Scissor bite, both testicles, normal hearing in BAER-test. Knees 0/0, eyes healthy (2/15). Lonkat / HD B/B. Selkä LTV4 (6 normaalia lannenikamaa, viimeinen rintanikama välimuotoinen)/ LTV4 (6 normal vertebrae, last of the thoracic vertebrae transitional)

Milo KoiraNetissä/Pedigree

Milon tuloksia/Results

Milo 4,5 – vuotiaana/ at 4,5 years

Varkaus KV 2,5 – vuotiaana / at 2,5 years

Muskan ja Miccin uros-pentu syntyi sektiolla 28.11.2012. Alkuhämmästyksestään selvittyään on Muska hoitanut pentuaan antaumuksella ja tarkasti -täydellinen äiti! Pentu on jo alusta asti osoittanut olevansa varsin tomera ja reipas tapaus, joten erittäin suurella mielenkiinnolla odotan, mitä kasvu tuokaan tullessaan! Milo asustaa sijoituksessa kasvattini Natun kaverina Mäensivun perheessä.

Sekä Muska että Micci ovat silmä- ja polvitarkastettuja ja terveiksi todettuja. Muskalta on lisäksi kuvattu selkä tervein tuloksin. Pennun vanhemmat ovat kumpikin hyväluontoisia, rohkeita ja iloisia russeleita. Lisätietoja Miccistä löytyy kennel Jackobeanin sivuilta.

Heidille ja Jennille isot kiitokset, että tämä pentue mahdollistui! <3